Naar inhoud

Monitoren gezocht voor begeleiden activiteiten Grabbelpas zomervakantie

Foto

De jeugddienst zoekt monitoren voor het begeleiden van activiteiten van Grabbelpas tijdens juli en augustus. Word jij dit jaar 17? Dan kom je in aanmerking. Interesse? Contacteer de jeugddienst via 014 33 05 30 of vul het e-formulier in op www.gemeentemol.be. Je krijgt er ongetwijfeld nieuwe vrienden bij.

Zoek je nog een leuke bijverdienste voor de zomervakantie? Als monitor beleef je bij ons een onvergetelijke tijd. Bovendien ontstaan er elk jaar tal van nieuwe vriendschappen en wordt er heel wat afgelachen. Ook het extra zakcentje is mooi meegenomen. Verder doe je ervaring op die later van pas kan komen bij je studies of bij het solliciteren als jobstudent voor Grabbelpas.

 

Wat krijg je van ons?

Je ontvangt een onkostenvergoeding van 10 euro voor een halve dag, 20 euro voor een hele dag en 30 euro voor activiteiten die langer duren dan 7.36 uur. Deze vergoeding wordt maandelijks op je rekening gestort.

 

Interesse?

Surf dan naar www.gemeentemol.be > E-loket > Monitor voor Grabbelpas zomervakantie 2019. Vul het e-formulier in en verstuur het. Of loop langs bij de jeugddienst om een formulier op te halen.

Meer info: jeugddienst, Markt 28, 014 33 05 30, jeugddienst@gemeentemol.be, www.jeugdwerkmol.be

Datum van het bericht: donderdag 23 mei 2019
Nieuwsoverzicht