Naar inhoud

Theater FroeFroe

Theater FroeFroe
Na ‘De Soldaat’ en ‘Repelsteel’ maakt Theater FroeFroe weer een lekker enge, maar grappige familievoorstelling vol visuele en muzikale verrassingen over Billie, die met de hulp van een bloemenfee en het stuifmeel van een liefdesbloem zijn mama en papa weer bij elkaar wil brengen.

Praktisch

PlaatsSchouwburg Rex
Wanneerzaterdag 19 oktober 2019
Om
19 - 19.55 uur
Prijs

9 euro

Info

Wanneer de papa en mama van Billie uit elkaar gaan, zorgt dat voor verwarring. Zo zijn om te beginnen afspraken niet overal gelijk, want wat bij mama zus is, moet bij papa zo en omgekeerd.
Vermoeiend voor Billie, die eigenlijk maar één ding wil. Dat papa en mama gelukkig, maar vooral terug samen zijn!Maar daarvoor heb je een bloemenfee en het stuifmeel van de liefdesbloem nodig. Want als je dat in iemands ogen strooit, wordt die op slag verliefd op de eerste die hij, of zij, ziet. Een kans die Billie met beide handen grijpt!

Na ‘De Soldaat’ en ‘Repelsteel’ maakt Theater FroeFroe weer een lekker enge, maar grappige familievoorstelling vol visuele en muzikale verrassingen.
Killie Billie is figurentheater op speed. Een waanzinnige rollercoaster van spel, muziek en video, vol spannende momenten die je happend naar adem achterlaten.

Tekst: Yves De Pauw & cast • Regie: Marc Maillard
Spel & poppenspel: Dries De Win, Gert Dupont, Maarten Bosmans, Hanne Torfs
Muziek: Fortress: Hanne Torfs (zang), Ruben Den Brok (synths), Anke Verslype (drums)
Klank, licht & video: Tim Oelbrandt, Klaartje Vermeulen, Pieter Kint (stage), Dries De Win
Decor, kostuum & poppenkunde: Jan Maillard, Bruno Smeyers, Astrid Michaelis,Heleen Haest, Klaartje Vermeulen, Gert Dupont, Hanne Torfs, Janneke Hertoghs, Tim Oelbrandt
Realisatie: Evelien Alles
Met steun van: de Vlaamse Gemeenschap, Taxshelter België
Dank aan: Cronos Invest nv

http://www.froefroe.be/